Bedrijfsontwikkeling, bedrijfsovername, continuering of beëindiging van het bedrijf. Dit zijn onderwerpen waar ondernemers mee bezig zijn en waar ik graag de sparringpartner voor de ondernemer in ben.

Samen praten over de toekomst van het bedrijf en het gezin, met als basis de jaarrekening en de technische kengetallen om zo samen te werken aan de wensen voor de toekomst van de ondernemer.

Door ervaringen uit de praktijk heb ik veel kennis over de vleeskalverhouderij sector. Of het nu gaat over de blank- of de rosésector, over voergeldcontracten, investeringsplannen of wat er ook op je pad komt: ik ga graag met jou hierover in gesprek.


Recente artikelen van Eric

Stijging btw voergeld vleeskalverhouderij per 1 januari 2025

Stijging btw voergeld vleeskalverhouderij per 1 januari 2025

23 oktober 2024

De btw gaat per 1 januari 2025 naar 21 procent en let daarbij zeer goed op bij het afsluiten van een nieuwe voergeldvergoeding in 2025 of later.

Stijging btw voergeld per 1 januari 2025

Stijging btw voergeld per 1 januari 2025

31 mei 2024

De btw gaat per 1 januari 2025 naar 21 procent en let daarbij zeer goed op bij het afsluiten van een nieuwe voergeldvergoeding in 2025 of later.

2023 een jaar met grote uitdagingen voor de vleeskalverhouderij

2023 een jaar met grote uitdagingen voor de vleeskalverhouderij

9 januari 2023

Ga je een nieuwe voergeldovereenkomst afsluiten? Informeer dan tijdig of de hogere voervergoeding passend is bij de stijgende kosten op jouw bedrijf.

Teken je als vleeskalverhouder in voor een beëindigingsregeling?

Teken je als vleeskalverhouder in voor een beëindigingsregeling?

27 januari 2021

Vrijwillige beëindigingsregelingen veehouderij zijn niet nieuw in de agrarische sector, ze zijn meestal bedoeld voor specifieke sectoren zoals onlangs de vleeskalverhouderij.

8 tips van Alfa voor vleeskalverhouders in coronatijden

8 tips van Alfa voor vleeskalverhouders in coronatijden

4 april 2020

De coronacrisis heeft impact in veel sectoren. Ook de vleeskalverhouderij voelt die impact al.